Vízi világ üvegmozaik mécses tartó&váza

23 900 Ft

Tömeg 1,2 kg
Méretek 9 × 10,5 × 14 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

85%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon, műanyag

Kategóriák: ,

Leírás

Üvegmozaikkal kirakott szögletes váza, mely akár belülről megvilágítva szuper hangulatvilágítást adhat. A képeken ugyan az a darab látható belső és külső megvilágítással.

Tökéletes ajándék azoknak akik szeretik a vízi világot, fantasy témájú dolgokat, romantikát, a hideg színeket.

A csikóhalnak többféle szimbolikus jelentése is van: A türelem és a nyugalom, a védelem, a barátság és az együttműködés, a kitartás, a kreativitás és meditáció, az apaság

A kék árnyalatai a nyugalom és a békesség érzetét keltik. A kék nyugtató hatást gyakorol ránk és gondolatainkat a nyugalom és a pihenés felé tereli. Hatására nyugodtabban lélegzünk és ritkábban pislogunk. Úgy tartják, kék helyiségben termelékenyebbek vagyunk, mert a kék szín megnyugtat. Ellazult hangulatban jobban tudunk koncentrálni, és ez növeli termelékenységünket. Ezért a kék szín jó választás lehet tárgyalóhelyiségekbe vagy ötletelésre, műhelymunkára szolgáló helyekbe.

Megrendelésre egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.