Vári Johanna vagyok,

a ReVamp Decor alapítója, mozaik művész és kreatív alkotó.

Főleg lakás dekorációkat és használati tárgyakat készítek és javítok meg az újrahasznosítás jegyében.

Minden munkám egyedi, mert két egyforma nem készül sosem. Az alapanyagokat többnyire bolhapiacokon, garázsvásárokon, cseritikben szerzem be, vagy hulladékból alakítom át, így új életet adok nekik, második esélyt mielőtt ténylegesen hulladékká válnának.

Főleg a nőies formák, természeti elemek és a spiritualitás jellemzik a munkáimat. 

Amit alkalmazni szoktam még a mozaikozáson kívül: bútor festés, decoupage technika, mandala művészet, drót hajlítás, varrás, akrillal való festést.

A környezettudatosság már régóta az életem része. Gyermekkorom óta fontos, hogy ne pazaroljunk. Ez egyre erősödött bennem, igyekszem amennyire lehet, kevesebb hulladékot termelni. Általában könnyedén meglátom az újrahasznosításban a művészeti lehetőségeket. Többnyire komoly tervezés van az alkotás előtt, előfordul, hogy egy hetet vagy akár többet is dolgozom egy tárgyon, mire az kész alkotássá válik.

 

Ha számodra is fontos a környezettudatosság, szereted az egyedi és különleges dolgokat, és szívesebben vásárolsz hazai terméket ajándékba, vagy saját magadnak, akkor itt jó helyen jársz!

Vállalok egyedi elképzelés alapján is megrendeléseket.

Budapesten személyesen szállítom ki termékeimet.

Remélem megtalálod nálam amit keresel.

Irány a webshop! Jó nézelődést!

“Egész életemet végigkísérte a rajzolás, barkácsolás, de sokáig csak hobbiként, nem figyeltem a jelekre, hogy nekem ez az utam, ezzel kell foglalkoznom, mert az alkotás megnyugtat, kikapcsol, felszabadít. “