Üvegmozaik mécsestartó “virág”

5 990 Ft

Tömeg 1 kg
Méretek 16 × 15 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

90%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon

Kategóriák: ,

Leírás

Ez az üvegmozaikkal kirakott mécses tartó, belülről megvilágítva szuper hangulatot áraszt. Bézs színű fugát használtam hozzá. Ez az egy készült belőle. Tökéletes ajándék azoknak akik szeretnek meditálni, vagy csak egy kis melegségre vágynak, otthonossá tennék környezetüket.

– A pirosnak erős hatása van. Ettől a színtől bárki erősebbnek, életrevalóbbnak érezheti magát. A piros szín akkor is kiváló, ha például fontos megbeszélés vagy értekezlet előtt áll, amelyhez különösen sok energiára és tetterőre van szüksége. Ebben az esetben a piros színnek mindvégig kísérnie kell önt az értekezlet folyamán, és folyamatosan ott kell lennie a látóterében.
– A sárga a nap színe, beragyogja hangulatunkat és meleget sugároz, inspirál, lelkesít, stimulál, erősíti idegeinket.Növeli a boldogságérzetet, az optimizmust, energiával tölt fel, vitalitást kölcsönöz, és jó hatással van az idegrendszerre. Energetizáló, vitalizáló szín. Kiűzi a fáradtságot testből és lélekből.

Megrendelésre egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.