Üvegmozaik mécsestartó ” narancs virág”

Tömeg 1 kg
Méretek 16 × 15 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

90%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon

Kategória:

Leírás

Ez az üvegmozaikkal kirakott mécses tartó, belülről megvilágítva szuper hangulatot áraszt. Bézs színű fugát használtam hozzá. Ez az egy készült belőle. Tökéletes ajándék azoknak akik szeretnek meditálni, vagy csak egy kis melegségre vágynak, otthonossá tennék környezetüket.

A zöld szín az egészség, békesség, nyugalom, pihenés, elmélkedés színe. Kihat az ember hangulatára, megynyugtatja és ellazítja. Az egyensúly jelképe. Mivel nyugtató hatású, használata a fürdőszobában és a hálószobában a legmegfelelőbb; csökkenti a vérnyomást, megnyugtatja az idegrendszert és a migrénes fejfájást, személyes egyensúlyt teremt, megszűnteti a kimerültséget és álmatlanságot, és tágítja a hajszálereket.
A narancssárga örömet visz a munkanapokba, és megerősíti az életkedvünket! A narancssárga a legjobb érzelmi ösztönző. Javítja a hangulatot, kedélyállapotot, elűzi a depressziót. Depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén a legfontosabb szín.

Megrendelésre egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.