Szitakötő&virágok váza&mécsestartó

23 900 Ft

Tömeg 1,62 kg
Méretek 12 × 7,5 × 22 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

85%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon

Kategóriák: ,

Leírás

Üvegmozaikkal kirakott szögletes váza, mely belülről megvilágítva szuper hangulatvilágítást adhat. Lehet bele mécsest tenni, de egy kis led fényfűzérrel még szebb.

A képeken ugyan az a darab látható belső és külső megvilágítással.

Tökéletes ajándék azoknak akik szeretik a szitakötőket, virágokat, fantasy témájú dolgokat, romantikát, a hideg színeket.

A szitakötő a bátorság, az erő és kitartás szimbóluma. Mivel szorosan kapcsolódik a vízhez, vonzza a tudatalatti gondolatokat, és áttetszősége mint egy tükör, segít a változásokat észrevenni.

A kék árnyalatai a nyugalom és a békesség érzetét keltik. A kék nyugtató hatást gyakorol ránk és gondolatainkat a nyugalom és a pihenés felé tereli. Hatására nyugodtabban lélegzünk és ritkábban pislogunk. Úgy tartják, kék helyiségben termelékenyebbek vagyunk, mert a kék szín megnyugtat. Ellazult hangulatban jobban tudunk koncentrálni, és ez növeli termelékenységünket. Ezért a kék szín jó választás lehet tárgyalóhelyiségekbe vagy ötletelésre, műhelymunkára szolgáló helyekbe.

Megrendelésre egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.