“Mámor” üvegmozaik fali kép

69 900 Ft

Tömeg 1 kg
Méretek 30 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

85%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon, fém

Kategóriák: ,

Leírás

Üvegmozaikkal kirakott kör fa lap, ami szinesítheti a lakás falát. ezüstszürke fugát használtam hozzá. A beültetett akasztónak köszönhetően Könnyen a falra akasztható.

Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a bort, a romantikát, a spirituális vagy fantasy témájú dolgokat. Akár valentin napra is adható.

Egy borospohár, melynek két története is lehet:
Két arc találkozása egy finom mámorító csókban, vagy csak a bor mámorító hatása az ami érdekes dolgokat láttat velünk ahogy ingatag kezünkben a folyadék jobbra-balra mozog…. ❤
A piros szín a szerelmet és szenvedélyt szimbolizálja, ösztönző, stimuláló, energetizáló hatása van, növeli a lelkesedést, emeli a vérnyomást, a légzést, a szívverést és a pulzusszámot, tettre ösztönöz, növeli az önbizalmat.

Egyedi üvegmozaik falikép melyhez hasonlót nem látsz más falán! Megrendelésre hasonlót, vagy egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.