halacskahalacska

Aranyhal üvegmozaik mécsestartó/váza

42 490 Ft

Tömeg 1 kg
Méretek 16 × 15 cm
Felhasznált újrahasznosított anyagok

90%

Felhasznált anyagok

üveg, fuga, szilikon

Kategóriák: ,

Leírás

Üvegmozaikkal és dekorkövekkel kirakott mécses tartó 2db aranyhal mintával, ami belülről megvilágítva szuper hangulatot áraszt. Tehetünk bele mécsest, vagy akár ledes fényfűzért is, de használhatjuk vázaként is. Világos szürke fugát használtam hozzá. Ez az egy készült belőle. Tökéletes ajándék azoknak akik szeretik a halas dolgokat, vagy a hideg színeket.

A kék árnyalatai a nyugalom és a békesség érzetét keltik. A kék nyugtató hatást gyakorol ránk és gondolatainkat a nyugalom és a pihenés felé tereli. Hatására nyugodtabban lélegzünk és ritkábban pislogunk. Úgy tartják, kék helyiségben termelékenyebbek vagyunk, mert a kék szín megnyugtat. Ellazult hangulatban jobban tudunk koncentrálni, és ez növeli termelékenységünket. Ezért a kék szín jó választás lehet tárgyalóhelyiségekbe vagy ötletelésre, műhelymunkára szolgáló helyekbe.

Megrendelésre egyedi elképzelést is el tudok készíteni.

FIGYELMEZTETÉS: A termék tisztán tartására javasolt enyhén nedves törlőkendővel áttörölni. Ne áztassuk, és télen 0 fok alatt ne tartsuk a szabadban, így időtállóbb marad a termékünk.